Vilnius TaiKai: atestacijų suvestinė

Paskutiniąją Vilniaus TaiKai dieną toje pačioje varžybų salėje įvyko J. Wolny seminaras, kuriame jis suprantamai ir uždegančiai dėstė kendo bazę, atkreipdamas dėmesį į atestacijoms būdingus elementus ir nurodydamas tipines klaidas. Po to I kyu atestavosi LKA nariai. Dėl pateisinamų priežasčių iš vienuolikos pretendentų egzaminų gynime dalyvavo devyni.

Atestacinė komisija – A. Ducarme, J. Wolny ir Z. Misiak  įdėmiai stebėjo ir vertino dalyvių kirikaeshi, jigeiko bei katas. Visi kandidatai grubių klaidų nepadarė ir apsigynė paskutinįjį savo mokinišką laipsnį, po kurio netolimoje ateityje jie galės laikyti I dano egzaminus.

Sveikiname:

– E. Petrakovą (Aikishuren)

– E. Čiūtą (LKKK)

– J. Račkauską (LKKK)

– V. Blaževičių (VUKK)

– T. Puškorių (Trijėga)

– A. Budniką (Trijėga)

– J. Platelį (Trijėga)

– S. Breslavskytę (Trijėga)

-L.Misevičių (Trijėga).

Džiugu, kad egzaminų komisijai pirmininkavo EKF prezidentas, o sertifikatus (menjo) įteikė LKA prezidentas . Tai bus geras postūmis eiti toliau.

Taip pat įkvepia faktas, jog atestacijų stebėti pasiliko visi, kas dalyvavo rytmečio seminare. Žiūrovų palaikymas – geros atmosferos ir bendradarbiavimo ženklas. Be to, žiūrovai patys mintimis dalyvavo atestacijose ir galėjo įsitikinti, kad jos nėra tokios baisios, kaip gali pasirodyti…

Dar kartą – valio būsimiesiems shodanams!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *