Vratislavia Cup 2023

⚔️ Liepos 7-9 d. vykusiame tarptautiniame 6-ajame „Vratislavia Cup“ turnyre dalyvavo net 14 Lietuvos atstovų, pasiekusių gerų asmeninių ir komandinių rezultatų. Turnyro įžanga vyko liepos 7 d. bendros treniruotės pavidalu, kurią vedė sensei Mariusz Wial (7 dan kendo), įkvėpdamas dalyvius kovoti be baimės ir iš širdies, tokiu būdu augti ir tobulėti. Liepos 8 d. vyko individualios varžybos, liepos 9 d. – komandinės. Aukštą turnyro lygi padėjo užtikrinti nepriekaištingi teisėjai iš Lenkijos, Airijos, Italijos, Nyderlandų, Ukrainos, Švedijos, Austrijos, Izraelio.

🤩 Turnyro metu vyko ir kvalifikaciniai egzaminai. Sveikiname LKA narius, išlaikiusius žemiau nurodytų kvalifikacinių kendo laipsnių egzaminus:

Aleksandr Strelcov – 1 dan kendo;

Natela Amkoladze – 2 dan kendo;

Vytenis Almonaitis 4 – dan kendo.

Džiaugiamės ir didžiuojamės mūsų asociacijos nariais bei linkime turtingos, skatinančios augti ir džiuginančios patirties tolimesniame bendrame mūsų kendo kelyje!

🇱🇹🤝🇵🇱 Dėkojame Lenkijos kendo federacijai @kendopolska už žinias ir Vroclovo kendo asociacijai @kendowroclaw už aukšto lygio turnyro organizavimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *