Sporto psichologijos seminaras asociacijos nariams

Kovo 2 d. Lietuvos kendo asociacijos renginių koordinatorės Natelos Amkoladze iniciatyva įvyko labai lauktas sporto psichologijos seminaras su Andriumi Liachovičiumi – sporto psichologu, dirbančiu su Lietuvos olimpiečiais, pasaulio ir Europos prizininkais.

Seminaras buvo aktualus ne tik Lietuvos nacionalinės kendo rinktinės nariams, ne tik patyrusiems kendo sportininkams, dalyvaujantiems varžybose, bet ir pradedantiesiems kendokoms – visiems, kurie jaučia stresą tiek varžybų, tiek treniruočių metu, nesiryžta dalyvauti varžybose ar nori pasiekti geresnių rezultatų.

Seminaro metu mokėmės naudingų ir praktiškų įgūdžių – išbandėme įvairius pratimus, kaip įveikti stresą ir padėti sau varžybų metu, aptarinėjome skirtingus psichologinius mechanizmus, kaip jie mus veikia ir kaip mes patys galime mokytis juos kontroliuoti.

Džiaugiamės tokiu aktyviu dalyvavimu ir itin gausiu kiekiu teigiamų atsiliepimų.

Dėkojame Maženai Mackoit – Sinkevičienei už pagalbą organizuojant renginį ir nuotraukas.

Taip pat dėkojame Lietuvos kendo asociacijos naujiems bičiuliams ir rėmėjams:

JAPONIJA NAMUOSE, prekiaujanti japoniškomis prekėmis namams, japoniška kosmetika ir japoniškais produktais grožiui, DOVANOJA visiems asociacijos nariams 15% NUOLAIDĄ visoms “Japonija Namuose” asortimente esančioms prekėms. 
Nuolaidos kodas: KENDOLIETUVOJE
Kodas galios iki metų pabaigos neribotam pirkimų skaičiui.


Už dovaną lektoriui dėkojame MANO JAPONIJAI, siūlančiai aukštos kokybės maisto produktus, kurie atitinka japoniško ir sveiko gyvenimo būdo filosofiją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *