Prieš savaitę: J. Humm seminaro atgarsiai ir žvilgsnis į priekį

Tai buvo paskutinysis didelis seminaras Lietuvoje šiais metais, organizuotas Kaune, „Aikishuren dojo“ klubo. Tris dienas trukusiame seminare be penkių asociacijos klubų atstovų dalyvavo kolegos ir iš Latvijos kendo federacijos.

Liko tik žiemos kendo stovykla Briuselyje, na gal dar viena kita „kalėdinė“ klubinė treniruotė.

Kitais metais renginių netruks. Pagrindinių įvykių planas numatytas pusmečiui į priekį. Tikėkimės, kad kiekvieną mėnesį  kiekviename asociacijos klube vyks seminarai, į kuriuos susirinks kolegos iš kitų klubų. Netruks renginių ir kitur – artimesnėje kaimynystėje ir toliau. Varžybų gerbėjai  pirmąjį kitų metų pusmetį galės save realizuoti atviruose turnyruose Rygoje, Londone, o visa tai apvainikuos gegužės pradžioje vyksiantis Europos čempionatas Gdynėje.

Kaip teigė ne vienas Humm seminaro dalyvis, tai buvo renginys su optimaliai paskirstytu krūviu ir informacijos kiekiu, kuriems įsisąvinti nesutrukdė spustelėjęs šaltukas 🙂  Palinkėkim patys sau, kad kiti bendri susibūrimai vyktų ta pačia dvasia šiltoje draugiškoje aplinkoje :), o nusiteikimas būtų – tarpusavio supratimas ir bendras tobulėjimas.

LKA info

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *