Susipažinkime, Raminta Girdzijauskaitė, Lietuvos kendo asociacijos nacionalinės rinktinės narė

Kendo atradau visai atsitiktinai naršant internete. Pamačiau skelbimą ir pagalvojau: „būtų įdomu išbandyti“. Dabar jau treniruojuosi beveik 10 metų. Tai unikalus ir įdomus sportas, kuriame ne visada laimi jėga, bet dažniau patirtis, technika, strategija, susikaupimas, vikrumas bei pastabumas. Tai viena saugiausiu sporto šakų, lavinanti ištvermę, vikrumą bei strateginį mąstymą.

Dirbu IT srityje, todėl smagu suderinti aktyvų laisvalaikį su protine veiklą. Taip pat kendo skatinanti gerbti oponentą ir draugą, todėl šiame sporte visada linksma ir įdomu. Po treniruočių rūbinėje kalbos ir pokštai netyla dar ilgai po treniruotės. Plepam, dalijamės patirtimi ir kasdienybe. Taip pat kendo ugdo pasitikėjimą savimi, pagarbą, ištvermę ir veržlumą.

Kendo dėka atradau pomėgį keliauti ir aktyviai leisti laiką. Varžybos dažniausiai vyksta užsienyje, todėl smagu po jų atsipalaiduoti ir susipažinti su vietine kultūra, bei šalimi. 

Vienas atsakymas į “Susipažinkime, Raminta Girdzijauskaitė, Lietuvos kendo asociacijos nacionalinės rinktinės narė”

  1. Raminta, labas!
    Puikus prisistatymas ir tekstas bendrai. Tikrai, tie bruožai būdingi visiems rytų kovos menams. Keliauti šaunu, patirt naujoves įdomu. Tobulėjimui ribų nėra, todėl retsykiais pajuntu, kad reikia vėl grįžt į mokinio pradžią ir pasikartoti pagrindus😊. Sėkmės!
    Domo Arigato! Oss☯️
    Andrius G.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *