DIRBKIME KARTU. LKA Prezidento pranešimas

LKA Prezidento pranešimas

Spalio 2d. įvyko planuotas Lietuvos kendo atstovų susitikimas. Susitikime dalyvavo LKA atstovai: asociacijos Prezidentas Gerardas Rukas, valdybos pirmininkas Darius Sutkus, sekretorius Kastytis Belazaras, ir  LKF atstovai  Gija Amkoladze ( Vilniaus Kendo Centras) ir Ričardas Žilaitis (Kyumeikan Lietuva kendo mokykla).

Susitikimo ir draugiško pokalbio metu, kuris vyko beveik dvi valandas,  buvo nutarta kartu  bendradarbiauti.

VKC  vadovas Gia Amkoladze pažadėjo nutraukti LKF veiklą ir stoti į LKA.

Kyumeikan vadovas  R.Žilaitis palaikys LKA  ir pasirinko palaipsniui įsitraukti į asocijacijos veiklą: pirmiausia individualūs šios mokyklos nariai, vėliau galbūt ir Kyumeikan mokykla papildys nacionalinės organizacijos kendo dojo gretas.

Buvo keletas pasiūlymų apie bendradarbiavimo  stiprinimo būdus. Pasiūlyta steigti Klubų Tarybą, kurioje atstovautų visų kendo klubų vadovai, bet šis projektas atmestas kaip ydinga „organizacijos organizacijoje“ forma, kuri neskatintų konstruktyvaus bendradarbiavimo. Tuomet, nenorint atsieti naujų narių, buvo pasiūlytas projektas  įtraukti juos į bendrą asociacijos veiklą. Naujai įstoję klubų vadovai  G. Amkoladze ir R. Žilaitis turi galimybę tapti laikinais LKA Valdybos nariais su pasiūlymų teikimo ir balsavimo teise, kol bus paskirti užimti renkamas pozicijas. Belieka tik techniniai stojimo klausimai.

Nors dar neseniai  mes buvome skirtingose barikadų pusėse , bet  šiuo metu mes KARTU su vienu tikslu studijuoti kendo ir populiarinti šį kovos meną Lietuvoje ir už jos ribų. Ir nuoširdžiai prašau visus suvokti šios sąjungos svarbą. Dirbdami kartu turėsime didesnę kovotojų, renginių , seminarų, išvykų ir varžybų įvairovę, siekdami ne tik savo klubų, bet ir mūsų šalies kendo gerovės.

Gerardas Rukas
LKA Prezidentas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *